Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
Vinotéka Vinopolitan, Námestie SNP 6, 81106 Bratislava - Staré mesto Tel.: +421949213441 Email: info@vinopolitan.sk
Kategórie
Novinky
Radi Vám poradíme
Úvod » Destiláty » Whisky a Bourbon » Nikka From the Barrel 51,4% 0,5 l GB
Nikka from the Barrel Whisky sa vyrába na Hokkaide, severnom ostrove Japonska, v destilérke Yoichi.
Masataka Taketsuru, zakladateľ whisky NIKKA, hľadal najlepšie podmienky pre svoju prvú paliareň. Paliareň YOICHI bola založená v roku 1934 v malom prímorskom mestečku s rovnakým názvom. Toto miesto je známe svojím chladným podnebím s dostatočnou vlhkosťou, čerstvým vzduchom a čistou vodou. Destilačný proces sa v paliarni stále vykonáva pomocou tradičných starých metód. Destilačné kotly sa ohrievajú priamym uhlím, čo intenzívne zvýrazňuje pražené tóny.
Na výrobu tejto whisky sa miešajú dva sladové single malty Nikka, Miyagikyo a Yoichi, a jeden obilný single malt. Whisky zreje v bourbonových aj sherry sudoch.
Ocenenia:
Poznámky k ochutnávke:
Whisky si vychutnajte čistú, s ľadom alebo v rôznych kokteiloch.
Vytvorené systémom www.webareal.sk